Aircoservice

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Als trotse eigenaar van een auto met airconditioning, vertrouwt u erop dat deze tijdens een onderhoudsbeurt bij de garage goed wordt onderhouden. Helaas blijkt in de praktijk dat dit niet altijd het geval is. Vaak wordt er alleen een “controle” of “airco check” aangeboden, zonder dat duidelijk is wat hier precies mee wordt bedoeld en wat er vervolgens met uw airco gebeurt. Dit kan voor onzekerheid zorgen bij de klant.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice begrijpen we dat uw airco systeem meer nodig heeft dan alleen een oppervlakkige check. Daarom bieden wij uitgebreide onderhoudsbeurten aan voor uw airco systeem. Wij zorgen ervoor dat uw airco systeem optimaal blijft functioneren, zodat u altijd kunt genieten van aangename temperaturen in uw auto.

Wist u bijvoorbeeld dat er ongeveer 500 tot 1000 gram koudemiddel in uw airco systeem zit en dat dit door een natuurlijk proces elk jaar met 8 tot 15% afneemt? Dat betekent dat er jaarlijks zo’n 50 tot 100 gram koudemiddel verdwijnt, zonder dat u hier iets van merkt. Dit heeft niet alleen gevolgen voor het functioneren van uw airco systeem, maar kan uiteindelijk ook leiden tot ernstige problemen.

Wanneer uw airco systeem te weinig koudemiddel heeft, kan uw compressor onvoldoende gesmeerd worden. Hierdoor kan de compressor oververhit raken en vastlopen, waardoor u plotseling zonder stuurbekrachtiging, waterpomp en dynamo komt te zitten. Om dit te voorkomen is het dus belangrijk om regelmatig uw airco systeem te laten controleren en onderhouden.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice kunt u terecht voor uitgebreide airco onderhoudsbeurten, waarbij wij uw airco systeem volledig controleren en bijvullen indien nodig. Zo voorkomt u onverwachte problemen en kunt u altijd met een gerust hart de weg op.

Wilt u graag een offerte aanvragen voor een airco onderhoudsbeurt? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Onze professionele monteurs staan voor u klaar om uw auto van de beste zorg te voorzien.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.