APK keuring

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Hoorn Auto & Bandenservice biedt vakkundige APK keuringen voor uw auto aan. Onze ervaren monteurs controleren uw voertuig grondig op alle punten die van belang zijn voor uw veiligheid en het milieu. Wij bieden een overzicht van de te verwachten kosten en nemen indien gewenst altijd contact met u op als reparaties en/of onderhoud nodig zijn. Als de voorgaande APK bij één van onze vestigingen is uitgevoerd, dan bieden wij een gratis herkeuring aan.

De APK keuring is een jaarlijkse verplichte keuring voor auto’s in Nederland. Onze gecertificeerde APK-keurmeesters controleren onder andere de remmen, velgophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie en uitlaatgassen. Bij personenauto’s met een benzine- of elektromotor geldt het 4-2-2-1 schema, waarbij de auto voor het eerst gekeurd moet worden als deze vier jaar oud is en vervolgens om de twee jaar. Bij diesel-, gas- of andere motoren geldt het 3-1-1 schema. Auto’s ouder dan 30 jaar moeten om het jaar gekeurd worden, zes weken voor de vervaldatum.

Bij Hoorn Auto & Bandenservice kunt u ook eenvoudig uw APK vervaldatum checken op onze website. Voor de kosten van een APK keuring kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde vestiging. U kunt ook een offerte aanvragen voor een APK keuring met een onderhoudsbeurt. Als u kiest voor een grote onderhoudsbeurt, dan keuren wij uw auto zelfs gratis. De prijs van een grote onderhoudsbeurt verschilt per voertuigtype, dus neem gerust contact op met uw vestiging voor een vrijblijvende offerte.

Kom langs bij Hoorn Auto & Bandenservice voor een professionele APK keuring en laat uw auto in topconditie houden. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een APK keuring met een onderhoudsbeurt via ons offerteformulier.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.