Auto Service

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Hoorn auto- en bandenservice biedt professionele auto-onderhoudsdiensten aan, waaronder een olie servicebeurt, kleine en grote onderhoudsbeurten. Met onze hoogwaardige Valvoline olie krijgt uw motor een VIP-behandeling en we zorgen er altijd voor dat u de olie krijgt die voldoet aan de specificaties van uw auto. Bij elke olie servicebeurt vervangen we ook het oliefilter tegen de laagste prijs. En als u kiest voor Hoorn auto- en bandenservice, kunt u uw auto al vanaf €90 laten verversen. We raden aan om de olie elke 6 tot 12 maanden te laten verversen, afhankelijk van het aantal gereden kilometers.

Kiest u voor een kleine onderhoudsbeurt bij Hoorn auto- en bandenservice, dan vervangen we niet alleen de olie van uw auto, maar controleren we ook meer dan 20 belangrijke onderdelen op slijtage. We vullen tevens de accu- en ruitensproeiervloeistof bij en schrijven alle onderhoudswerkzaamheden in uw onderhoudsboekje bij, zodat de onderhoudshistorie altijd compleet en herleidbaar is.

Als u uw auto wilt laten controleren op meer dan 95 punten, kies dan voor onze voordelige grote onderhoudsbeurt, die geschikt is voor alle merken en typen auto’s. We vervangen relevante vloeistoffen en filters en bepalen de staat van uw auto aan de hand van een uitgebreid inspectieformulier. Na afronding van de grote onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een inspectierapport met daarop de uitgevoerde werkzaamheden. Mocht er tijdens de onderhoudsbeurt extra reparatie noodzakelijk zijn, dan ontvangt u van ons een vaste prijsopgave vooraf. Bij Hoorn auto- en bandenservice bieden we altijd de laagste prijzen en de beste garanties op onderdelen en montage, dus de kosten zijn bij ons nooit een verrassing!

Wilt u een offerte aanvragen voor een olie servicebeurt, kleine of grote onderhoudsbeurt bij Hoorn auto- en bandenservice? Vul dan het offerteformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.