Autoschade

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice staan we voor u klaar als u hulp nodig heeft bij autoschade. Of het nu gaat om kleine of grote schade, zoals een deuk, kras of een kapotte ruit, wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Wij begrijpen dat autoschade vervelend en tijdrovend kan zijn en daarom bieden wij u een effectieve, voordelige en persoonlijke procedure aan.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice is autoschade meer dan alleen een deukje of krasje. Het is een proces dat van begin tot eind tot in perfectie moet worden afgewikkeld. Daarom zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Wij bieden niet alleen vervangend vervoer aan, maar u krijgt bij ons ook maar liefst 7 jaar garantie op alle herstelwerkzaamheden. Daarnaast nemen wij, indien gewenst, de volledige administratieve afhandeling van u over en onderhouden wij intensief contact met uw verzekeraar. Als er sprake is van een tegenpartij, dan hebben wij alle expertise in huis om de schade te verhalen.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice begrijpen wij dat uw tijd kostbaar is en daarom nemen wij geheel gratis en zonder extra kosten al uw papierwerk uit handen. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is: het herstellen van uw auto.

Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij autoschade. Onze ervaren en gekwalificeerde monteurs staan klaar om uw auto weer in topconditie te brengen.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.