Olie servicebeurt.

Met onze topkwaliteit Valvoline olie krijgt uw motor een VIP behandeling. U krijgt altijd de olie die voldoet aan de specificaties van uw auto. Uiteraard wordt ook het oliefilter vervangen tegen de laagste prijs. Bij Hoornautoservice auto & bandenservice kunt u de olie van uw auto al vanaf € 39 laten verversen. Wij adviseren elke 6 a 12 maanden, afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de olie te laten verversen.

Kleine onderhoudsbeurt.

Met een Kleine onderhoudsbeurt wordt de olie van uw auto ververst en worden meer dan 20 belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd op slijtage. Ook worden de accu- en ruitensproeiervloeistof bijgevuld. De onderhoudswerkzaamheden worden door ons in uw onderhoudsboekje bijgeschreven, zodat de onderhoudshistorie altijd compleet en herleidbaar is.

Grote onderhoudsbeurt.

Een voordelige grote beurt bij Hoornautoservice auto & bandenservice is toepasbaar op alle merken en typen auto’s. Uw auto wordt op 95 punten gecontroleerd. Relevante vloeistoffen worden ververst of aangevuld en alle relevante filters worden vervangen. Aan de hand van een uitgebreid inspectieformulier bepalen wij nauwkeurig de staat van uw auto. Bespaar op uw onderhoudskosten en kies voor de Grote onderhoudsbeurt bij Hoornautoservice auto & bandenservice. Nadat onze monteurs de grote onderhoudsbeurt hebben afgerond ontvangt u het inspectierapport met daarop de uitgevoerde werkzaamheden. Mocht tijdens een onderhoudsbeurt blijken dat extra reparatie noodzakelijk is, dan ontvangt u vaste prijsopgave vooraf. Uiteraard biedt Hoornautoservice auto & baandenservice de laagste prijs en beste garanties op onderdelen en montage. Bij Hoornautoservice zijn de kosten nooit een verassing!

© Copyright 2020 Hoorn Auto & Bandenservice