Autobanden

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Veiligheid op de weg begint bij goede autobanden. Als het enige contactpunt met de weg is het belangrijk dat uw banden in goede conditie verkeren. Hoorn auto- en bandenservice begrijpt dit als geen ander en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van autobanden van de hoogste kwaliteit.

De profieldiepte van uw banden is van essentieel belang voor een goede grip op de weg, in alle weersomstandigheden. Wist u dat de wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden 1,6 mm is? Wij adviseren u echter om de banden te laten vervangen bij 2 mm, in verband met optimale veiligheid. In de winter raden wij aan om met minimaal 4 mm profieldiepte te rijden voor maximale grip op besneeuwde wegen.

Ook de juiste bandenspanning is belangrijk voor de prestatie van de band. Met een te hoge of lage bandenspanning gebruikt uw auto meer brandstof en slijten de banden sneller. Bovendien heeft u minder grip op de weg en wordt de kans op een klapband verhoogd. Onze bandenspecialisten helpen u graag bij het controleren en aanpassen van de bandenspanning.

Goede zomerbanden zijn essentieel voor uw veiligheid tijdens het rijden op hogere temperaturen. Zomerbanden zorgen voor meer grip op de weg en verkorten de remweg, waardoor u veiliger rijdt voor uzelf en uw medeweggebruikers. Daarnaast verbruiken zomerbanden bij de juiste temperatuur minder brandstof dan winterbanden.

Als het gaat om rijden onder winterse omstandigheden, zijn winterbanden de beste keuze voor uw veiligheid. Winterbanden hebben een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden, waardoor ze bij temperaturen onder de 7 graden Celsius beter presteren. Het profiel van winterbanden bevat zogenaamde ‘lamellen’, die zich vastgrijpen op besneeuwde en gladde wegen voor maximale grip. Kortom, winterbanden zijn essentieel voor uw veiligheid op de weg tijdens het winterseizoen.

Voor wie op zoek is naar het beste van twee werelden, bieden wij ook all-season banden aan. Deze banden bieden goede prestaties bij alle weersomstandigheden en hebben de kenmerken en levensduur van zowel zomer- als winterbanden.

Bij Hoorn auto- en bandenservice zijn we toegewijd aan het leveren van de beste service en kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze autobanden of vraag een offerte aan via onze website. Onze specialisten helpen u graag verder bij het maken van de beste keuze voor uw auto en rijstijl

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.