Olie service

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Bent u op zoek naar betrouwbare auto- en bandenservice in Hoorn en omgeving? Zoek niet verder dan Hoorn Auto- en Bandenservice! Wij begrijpen als geen ander dat uw auto een belangrijk onderdeel is van uw dagelijkse leven en daarom is het van cruciaal belang dat uw voertuig goed onderhouden wordt.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice bieden wij een breed scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft. Een van de belangrijkste aspecten van auto-onderhoud is het regelmatig controleren en vervangen van de olie. Onze deskundige monteurs voeren graag een oliecheck- en vervangingsservice uit om ervoor te zorgen dat uw auto altijd de juiste olie heeft en dat deze op het juiste niveau wordt gehouden.

Waarom is het regelmatig vervangen van de olie belangrijk? Olie fungeert als smeermiddel voor de bewegende delen van uw motor en voorkomt wrijving en slijtage. Na verloop van tijd kan de olie echter vuil en verontreinigd worden, waardoor het minder effectief wordt bij het beschermen van uw motor. Daarom raden wij aan om uw olie regelmatig te vervangen.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice gebruiken we alleen hoogwaardige oliën en filters van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat uw auto optimaal presteert. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat uw oliepeil wordt gecontroleerd en de olie wordt vervangen als dat nodig is.

Wilt u weten wat onze oliecheck- en vervangingsservice voor uw auto kost? Vraag dan een offerte aan via onze website of bel ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw auto- en bandengerelateerde behoeften.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.