Onderhoud

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Hoorn auto- en & bandenservice legt graag uit wat een kleine of grote beurt inhoudt.

Hoewel traditionele regime van een kleine en grote beurt bij de meeste moderne auto’s niet meer van toepassing is vanwege de veel langer geworden onderhoudsintervallen, kan het onderhoud toch in vier categorieën worden ingedeeld:

– Vaste inspectie – Dit is het jaarlijkse controlemoment voor de auto waarbij alle belangrijke zaken worden nagelopen, zoals de remmen, de ophanging en de diverse vloeistoffen. Bovendien wordt dan ook de motorolie ververst en het bijbehorende filter vervangen.

– Reparatie aan slijtagedelen – Voor bepaalde slijtagedelen zoals de remblokken, remschijven en koppelingsplaat is de levensduur afhankelijk van het gebruik.

– Tijd- of kilometergebonden vervanging – Sommige onderdelen moeten vervangen worden bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers, afhankelijk van wat eerst komt. Een van de bekendste onderdelen die volgens dit principe vervangen worden, is de distributieriem.

– Onvoorziene reparatie – Voor veel onderdelen bestaat geen vooraf bepaalde levensduur, maar dat wil niet zeggen dat ze altijd een autoleven lang meegaan. Zo kan een waterpomp gaan lekken, een veer breken of een aandrijfas defect raken. Bij Hoorn auto- en & bandenservice helpen we u graag bij het onderhoud en de reparatie van uw auto.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.