Sneeuwkettingen

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Gebruik van sneeuwkettingen: alles wat je moet weten – Hoorn auto- en bandenservice

Hoewel sneeuwkettingen in geen enkel Europees land verplicht zijn, zijn ze wel aan te raden als je in zwaar besneeuwde gebieden rijdt. In sommige landen is het zelfs verplicht om sneeuwkettingen bij je te hebben en op sommige wegen zijn winterbanden verplicht. In deze gevallen moet je voldoende sneeuwkettingen meenemen, minstens voor elk aangedreven wiel. Bij Hoorn auto- en bandenservice hebben we een ruime selectie sneeuwkettingen, geschikt voor alle soorten auto’s.

Sneeuwkettingen zorgen voor meer grip op besneeuwde wegen, vooral bij het rijden op heuvelachtig terrein. Het is belangrijk om niet harder te rijden dan 50 km/uur. Het gebruik van sneeuwkettingen op onbesneeuwd asfalt kan slijtage veroorzaken en de grip aanzienlijk verminderen. Bij ijs bieden sneeuwkettingen ook weinig soelaas. Bij Hoorn auto- en bandenservice kunnen we je adviseren over het gebruik van sneeuwkettingen en de juiste snelheid voor veilig rijden op besneeuwde wegen.

Let wel op: bij verlaagde auto’s is het mogelijk dat er onvoldoende ruimte is voor sneeuwkettingen. Bij Hoorn auto- en bandenservice kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste sneeuwkettingen en adviseren over eventuele alternatieven.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.