Uitlaten

Wij zijn een van de toonaangevende autoreparatiewerkplaatsen die klanten in auto bedienen.
Alle monteurservices worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs.

Waarom is het belangrijk om de uitlaat van uw auto regelmatig te laten controleren bij Hoorn Auto- en Bandenservice?

1. Een goed functionerende uitlaat is essentieel voor de prestaties van uw motor en verbetert de algehele rijervaring.

2. Een slecht functionerende uitlaat kan extra belasting op het milieu veroorzaken door de uitstoot van schadelijke stoffen.

3. Bij Hoorn Auto- en Bandenservice bieden wij hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, inclusief 2 jaar garantie op onze uitlaatsystemen.

Het uitlaatsysteem is een belangrijk onderdeel van uw auto en heeft meerdere functies, waaronder het verminderen van geluidshinder en het verminderen van milieubelasting. Korte ritten in de stad kunnen de uitlaat sneller doen slijten door condensatie van gassen die de binnenkant van de uitlaat aantasten. Bovendien ondergaat de uitlaat hevige temperatuurschommelingen door frequent starten van de motor.

Bij Hoorn Auto- en Bandenservice bieden wij hoogwaardige producten van de beste kwaliteit en onze deskundige monteurs kunnen het uitlaatsysteem van uw auto snel en vakkundig vervangen indien nodig. Het uitlaatsysteem van uw auto bestaat uit verschillende belangrijke onderdelen, zoals het uitlaatspruitstuk, de voorpijp met katalysator, de tussenpijp met voorste demper, de achterste demper en het bevestigingssysteem. Onze professionals kunnen het systeem nauwkeurig inspecteren en eventuele problemen opsporen.

Regelmatig onderhoud en vervanging van het uitlaatsysteem kan de levensduur van uw auto verlengen en ervoor zorgen dat u veilig en milieuvriendelijk blijft rijden. Bij Hoorn Auto- en Bandenservice staan wij altijd klaar om u te helpen met al uw auto-onderhoudsbehoeften.

Afspraak inplannen

Wil jij gebruik maken van een van de diensten van Hoorn Auto & Bandenservice? Plan dan een afspraak in via onze contactgegevens of formulier.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 13
1625 NV Hoorn

Mail: info@hoornautoservice.nl

Tel: 022 978 56 20

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voorkeursdatum

Wat klanten over ons zeggen

Nick Luiten
Nick Luiten
25/04/2023
Yassin en zijn mannen zijn toppers! Gewoon lekker normaal doen. Goed werk leveren.
Michal Jez
Michal Jez
10/04/2023
👊
Sharona Vandana
Sharona Vandana
07/04/2023
Hier hebben de toppers de kap onder auto weer netjes vastgezet nadat deze over de grond heen sleurde en was zeer zeker tevreden over de service! Is voor terugkoming vatbaar!
jolanda valk
jolanda valk
28/03/2023
Super fijn geholpen , alles netjes uitgevoerd tegen redelijke prijzen. Ik was al tijden opzoek naar een garage die met mij meedenkt , en dat doen ze . Ik heb eindelijk weer wat vertrouwen in een garage. Ik beveel deze dan ook zeker aan . Groetjes jolanda
murat gemici
murat gemici
09/03/2023
Top jongens eerlijke garage
Sandra Van der ven
Sandra Van der ven
08/03/2023
Super service altijd goed geholpen en niet duur
ineke de Wit
ineke de Wit
08/03/2023
Geweldige garage gelijk goed geholpen ik kan er altijd gelijk terecht en eerlijke hartelijke jongens
Kevser Elbay
Kevser Elbay
01/03/2023
Via de reguliere mond tot mond reclame in contact gekomen met de autogarage tijdens de onderhoud super op de hoogte gehouden. En de auto is weer tip top in orde gemaakt voor een redelijk bedrag, geen verrassingen of onduidelijkheden. En een super enthousiast team waar je je nog ouderwets klant voelt! Kortom, dank jullie wel en fijn dat ik hier een vertrouwd adres aan heb. Super tevreden.